Başkandan elektrik direği tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Başkandan elektrik direği tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 11:17

Başkandan elektrik direği tepkisi

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentteki elektrik direklerinin görüntü kirliliği yaptığını belirterek, yüklenici firmaya enerji hatlarını yer altına alması çağrısında bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehirde elektrik direklerinin kötü görünümü, enerji hatlarının yer altına alınmaması ve bundan dolayı asfaltların tekrar kazılmasına tepki gösterdi. Şehirde hem görüntü kirliliği hem de milli servetin heba edildiğini belirten Başkan Günaydın, “Biz hızlı çalışıyoruz, siz neredeydiniz? Şimdi arkamızdan asfaltlarımızı açıp elektrik şebekesini yer altına almak istiyorlar. Benden ağaç kesme müsaadesi istiyorlar, elektrik tellerine değiyor diye. Ben o ağaçları 16 sene önce diktiğimde 'Üç sene sonra elektrik hatları yeraltına alınacak' denildi. Fakat 16 sene geçti, kasabalar dahi alındı, Isparta alınmadı" diyerek tepki gösterdi.

"Isparta'da neden geç kalındı" diye soran Başkan Günaydın, "Hala paslı demir direkler kaldırmıyor. Isparta, bir düzen şehri. Bugün ileri adımlar atan bir şehir. Biz bu kadar emek veriyoruz, çalışıyoruz. Siz de gelin çalışın. Biz gece de çalışıyoruz, siz de hiç olmazsa gündüz çalışın. Yatırım için para yok deniyor, tüm Türkiye'ye yapılıyor da Isparta'mı böyle olacak. Isparta'mıza yakışır bir şekilde elektrik tesisatınız döşeyin. Isparta'ya yakışır bu yatırımların derhal yapılması lazım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!