Başkan Zolan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolandan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 11:59

Başkan Zolan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılını kutlayarak, "Cumhuriyete sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek ve gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak hepimizin görevidir" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin en zor durumda bile ayağa kalkmayı bildiğini ifade eden Zolan, büyük fedakarlıklarla ve kahramanlıklarla verilen milli mücadelenin ardından 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğunu söyledi. Başkan Zolan, 15 Temmuz darbe girişime karşı verilen mücadelenin kurtuluş savaşının yeni bir versiyonu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Atalarımız tarafından canları pahasına bizlere emanet edilen cumhuriyetimizi ve vatanımızı aynı hassasiyet ve fedakarlıkla koruyarak gelecek nesillere aktaracağız. Bu millet hiçbir zaman esaret altına kalmadı ve sonsuza kadar da kalmayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek ve gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak hepimizin görevidir. Bizlere yurdumuz üzerinde bağımsız ve hür yaşamamız için cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülke için kanını döken, canını veren gazilerimize ve şehitlerimize minnet ve şükranlarımı sunar, 94. yaşını kutladığımız Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım"

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!