Başkan Zolan, Çivril'deki yatırımları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan, Çivrildeki yatırımları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2017 15:52

Başkan Zolan, Çivril'deki yatırımları inceledi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril İlçesi'ni ziyaret ederek yapımı tamamlanan ve süren projeleri inceledi. Zolan, "Çivril, Ege'nin parmakla gösterilen ilçesi olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Çivril İlçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi. Başkan Zolan'a, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de eşlik etti. Zolan, ilçede alt ve üst yapısı tamamlanan Çivril-Kızılcasöğüt Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın 'teşekkür' pankartı ile karşıladığı Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra burada düzenlenen 'hayır' yemeğine katıldı. Zolan ardından, Uşak Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarına katıldı. Meydan ve park çalışmalarını inceledi. Heyet daha sonra da yapımı devam eden Çivril Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hakkında bilgi aldı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, çocukluğunda Çivril'in küçük bir ilçe olduğunu belirterek, "Çivril artık çok büyüdü. Gençlik yıllarımda kaldırımları esnafımız kendi yapardı. Ama şimdi Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz muhteşem projeler yapıyor. Çivrilimiz inşallah çok güzel olacak" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Çivril'in merkez dışındaki en büyük ilçe olduğunu ifade ederek, "Çivril ile ilgili birçok proje yaptık ve dertlendik. Dertlenmeye de hizmet etmeye de devam edeceğiz. Bizim tarzımız günlük iş değil, göz boyamak değil. Kalıcı, 100 yıl hizmet edecek, torunlarımızın torunlarının göreceği hizmetler yapacağız. Çivril Ege'nin parmakla gösterilen ilçesi olacak. İmkanlarımızı havaya savurmak yerine vatandaşlarımıza hizmet etmek için kullanacağız" dedi.

Çivril Belediye Başkanı AK Partili Gürcan Güven ise, "2014 yılında bu yola çıktığımızda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Çivril'in yıllanmış sorunlarını çözmek için çalışmalara başladık. Bizlere her zaman destek olan Çivril'e her zaman büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!