Başkan Zeki Toçoğlu AK Kadınlara Seslendi: “Davamızın Taşıyıcısı AK Kadınlardır”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zeki Toçoğlu AK Kadınlara Seslendi: “Davamızın Taşıyıcısı AK Kadınlardır”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 17:03

AK PARTİ SAKARYA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN DANIŞMA MECLİSİ GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısına katıldı. Serdivan Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Azize Sibel Gönül, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Ülker Can, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, belediye başkanları, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ile çok sayıda teşkilat mensubu yer aldı.
Toplantının açılış konuşmasında söz alan İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu, 1 Kasım erken seçimleri için durmadan çalışmaya devam edeceklerini yineledi. Hatipoğlu, “Bizim sözümüz belli; kadınlar beşik de sallar, Dünya’yı da sallar. Bu anlayışla 55 gün boyunca çalışacağız. Yarınlar yorgun olanların değil, rahatını terk edebilenlerindir. Allah tüm teşkilat mensuplarımıza kolaylıklar versin” dedi. Hatipoğlu’nun ardından konuşan Başkan Toçoğlu, ümitsizliğe düşülebilen anlarda kadınların cesur çalışmalarının önemine değindi.
Başkan Toçoğlu, “Tüm kalbimle inanıyorum tarih Ak Parti’nin zaferlerini yazarken, siyaset bilimi kitapları sizin azminizi, milli iradeyi iktidara taşıma gayretinizi unutmayacaktır. Gönüllerinizin Büyük Türkiye sevdası ile dolu olduğunu adımız gibi biliyoruz. Çocuklarınızdan, eşlerinizden, ailenizden esirgediğiniz zamanı inandığınız bu yüce ideal için çalışarak geçirdiğinizi biliyoruz. Sizin bereketli ellerinizin değmediği, müdahil olmadığınız bir davayı hedefe taşımak imkan dahilinde değildir. AK siyasetin de öncüsü kadınlardır” diye konuştu. Başkan Zeki Toçoğlu sözlerinin devamında, “Biz beşik de sallarız, dünyayı da’ diyen kadın kollarımız yine sahaya inecek. Yine birlikte yeni destanlar yazacağız. Gözlerinizde büyük bir zaferin azmini görüyorum. Türkiye’ye elde ettiği zaferlerle her zaman ilham veren Sakarya, yine büyük bir zaferle ilham olmaya devam edecek inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz çalışacağız, daha çok çalışacağız. Safları daha da sıklaştıracağız. Hani çalmadık kapı bırakmayacağız diyoruz ya; bu seçimlerde çaldığımız kapıları bir kez daha bir kez daha çalacağız. Ak Partinin kurulduğu ilk günün heyecanıyla yürümeye devam edeceğiz. Milletimizle kucaklaşmaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!