Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yusuf Ziya Yılmaza ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 12:33

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a ödül

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu ve Amerikan Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Global Liderlik Forumu’nda yerel yönetimlerde Türkiye’ye üstün hizmet ve başarı onur ödülüne layık görüldü.



Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu ve Amerikan Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Global Liderlik Forumu’nda yerel yönetimlerde Türkiye’ye üstün hizmet ve başarı onur ödülü töreni Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde yapıldı. Programa, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, TBMM 23. Dönem Başkanı ve Hükümet ve Liderlik Okulu Danışma Kurulu Başkanı Köksal Toptan, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Dr. Fuat Oktay, Türk Amerikan İş Konseyi Başkanı Ekim Alptekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Küntay, ABD Kansas Eyaleti Little Rock eski Belediye Başkanı Patrich Henry Hays, Dünya Bankası eski Tacikistan sorumlusu Dr. Marsha McGraw Olive ile üniversite öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.



Programın başında gösterilen ve beğeniyle izlenen Samsun tanıtım filminin ardından, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ödülünü TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in elinden aldı. Ödül takdim töreninin ardından söz alan Başkan Yılmaz, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Enver Yücel ve onun değerli heyetine şükranlarımı sunuyorum. Layık olmaya çalışacağız. Ödüller alındıktan sonra sorumluluğu artan, onun gereğini yerine getirme adına insanlara sorumluluk yükleyen davranışlardır. Onun için ben bana yüklenen bu sorumluluğa ve bana gösterilen bu teveccühe ömrüm boyunca layık olmaya çalışacağım. Benim çok değer verdiğim abim ve değerli büyüğüm Sayın Köksal Toptan’ın elinden bu ödülü almak da benim için ayrı bir onur teşkil etti" Şeklinde konuştu.



MUSTAFA AKIN’A SAMSUN DAVETİ



Konuşmaların ardından KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akın’la bir araya gelerek sohbet eden Başkan Yılmaz Akın’ı Samsun’a davet etti. Akın, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra en kısa sürede bir program yaparak Samsun’a gelmekten memnuniyet duyacağını dile getirdi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!