Başkan Yücel, Batı Bölgesinde Yol Çalışmalarını Denetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yücel, Batı Bölgesinde Yol Çalışmalarını Denetledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 14:43

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL, PAYALLAR, AV SALLAR VE OKURCALAR MAHALLESİNDEKİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Payallar, Avsallar ve Okurcalar Mahallesi’nde sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Yücel, ilk olarak Payallar Mahallesi’nde vatandaşların talepleri doğrultusunda açımına başlanan yeni yolu inceledi. Denetleme gezisini Avsallar ve Okurcalar Mahallesinde sürdüren Başkan Yücel, Avsallar Mahallesinde, açımına başlanan 10 metre genişliğindeki imar yolunda incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Önceki dönemlerde çeşitli sebeplerden dolayı açılamayan 10 metre genişliğindeki yol, özellikle aynı bölgede bulunan iki okulun öğrencileri için önem arz ediyordu.
Başkan Yücel, daha sonra Okurcalar Mahallesinde açımına devam edilen Mehmet Ali Birdoğan Bulvarında incelemelerde bulundu. Denetleme gezisinin ardından bir açıklama yapan Başkan Yücel, Batı bölgelerinde hem imar yolu hem de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda günlük hayatı ve trafiği rahatlatacak yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, çalışmaların ardından yeni açılan yolların sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Başkan Yücel, ”Avsallar’da 10 metre genişliğindeki yolu açıyoruz. Yolun açılmasına okula giden öğrencilerimizin güvenliği açısından büyük önem veriyoruz. Bir diğer imar yolumuzda özellikle Alara’ya giden eski yolun nerdeyse bütün yükünü alarak aynı yol üzerinde bulunan okulda eğitim gören öğrencilerinde trafik güvenliğini sağlaması açısından öneme sahip olan Mehmet Ali Birdoğan Bulvarı. Bu yolun 600 metrelik kısmını açıyoruz. Yol genişliği 25 metre. Çalışma kapsamında yolun içinde kalan sulama kanalı ve içme suyu hattının da yerleri değiştirilecek. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!