Başkan Yılmaz'dan ziraatçılara iletişim dersi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmazdan ziraatçılara iletişim dersi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 17:30

Başkan Yılmaz'dan ziraatçılara iletişim dersi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde 'İnsanlar ve İletişim' konulu sunum yaptı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir'in verdiği Tarımda Girişimcilik dersinin bu haftaki konuğu Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu. Yılmaz, öğrencilere 'İnsanlar ve İletişim' konulu sunum yaptı. Üniversitenin Samsunla bütünleşmesine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen programa OMÜ Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, OMÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Başkan Yılmaz, iletişimin, insanın hayatında en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri olduğunu belirterek "Başarıya giden yolda en çok ne gerekiyor diye sorarsanız iletişim sermayesi derim. Çünkü öz sermayeden, paradan daha fazla insanı başarıya götürdüğüne inandığım, en çok ihtiyaç duyduğum, en çok faydasını gördüğüm, dünyanın en önemli sermayesi iletişim sermayesidir. İletişim sermayesi zayıf olan insanların hayatta başarılı olması çok zor. Ancak iletişim konusunda becerisi olan insan yılanı bile deliğinden çıkarır. Lütfen siz de kalbinizi ve tüm samimiyetinizi kullanarak iletişimi doğru kullanmasını öğrenin" diye konuştu.

Üniversiteye çıkacak tramvay hakkında da konuşan Başkan Yılmaz, 15 Martta iş makinelerinin nizamiyeden girerek çalışmaya başlayacağını ve 2018 yılının sonunda da tüm üniversitenin tramvaya kavuşacağını müjdeledi. Sunumun ardından Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı.



FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!