Başkan Yılmaz’dan teşkilatlara hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz’dan teşkilatlara hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 17:48

Başkan Yılmaz’dan teşkilatlara hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Muhalefet iyi muhalefet yapması ile övünüyor. Biz ise yaptığımız icraatlar ile övünüyoruz” dedi.

AK Parti’nin teşkilatçılığın okulu olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongreler ile göreve gelen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar’ı ziyaret etti. AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte yerel yönetimlerin başarıya koştuğunu ve son yıllarda hizmet rekorlarını üst üste kırdığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Teşkilatçılığı en iyi bilen bir partinin mensubu olarak, millete en iyi hizmeti gören ak belediyeciliğin başkanlığını yapıyoruz. Nihayetinde yerel yönetimlerin başarısına başarı katan bir siyasi parti hareketiyiz. Muhalefet iyi muhalefet yapması ile övünüyor. Biz ise yaptığımız icraatlar ile övünüyoruz. Aramızdaki en büyük fark bu. Şuna emin olun ki, çocuklarınız ülkenin geleceği için bu denli çalışan bir siyasi hareketin içinde olduğunuz için sizinle gurur duyacaktır. Teşkilatçılığın ve belediyeciliğin üstadı Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider dünyaya bir daha gelir mi bilinmez. Ama yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: 
"İnanıyorum ki Türkiye’nin hiç bir belediyesi köylerde bizim kadar beton yol yapamamıştır. Büyükşehir Yasası ile yetki ve sorumluluk alanlarımız genişleyeli bu ayın sonunda tam 4 yıl olacak. Bu kadar sürede yıllardır çözülemeyen sorunlara neşter vurduk. Toplamda bin 600 kilometre yolu yeniledik. Öyle sadece asfalt dökerek günü kurtararak değil, kalıcı çözüm olan beton yollar ile yeniledik. Toplam yol ağımız 5 bin kilometre. Bu yıl boyunca da çok ciddi çalışmalara imza atacağız. Belediyemiz sadece yol ve su değil birçok alanda vatandaşımıza hizmet ve proje üretiyor. Ama güzel şeyler kimsenin dilinde olmuyor maalesef. Hep sorunlarda sesler yükseliyor. Özellikle şikayetlerin yükseldiği durumlara anında çözüm üreterek vatandaşımızın memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz."

Başkan Yılmaz’a ziyaretlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır ve AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!