Başkan Yılmaz’dan 20-0 yenilen takıma prim

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz’dan 20-0 yenilen takıma prim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 16:53

Başkan Yılmaz’dan 20-0 yenilen takıma prim

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ ORDU, (DHA)– ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu 1'inci Amatör Küme’de mücadele eden Ulubey Belediyespor’a 20-0 yenilen Kabataşspor Kulübü futbolcularına, moral amaçlı prim verdi.
Ordu 1'inci Amatör Küme’de mücadele eden Ulubey Belediyespor, geçen ay karşılaştığı Kabataşspor’u 20-0 mağlup etti. Bunun üzerine Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Belediyesporlu futbolculara, rakip takıma karşı saygısızlık yapıldığını gerekçe gösterip 3 maç prim cezası verdi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, konuyu medyadan öğrenince Kabataşspor’a destek sözü verdi. Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Kabataşspor Kulübü Başkanı Erol Yardibi ile teknik heyet ve futbolcular Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Daha önce Kabataşspor’a 20-0’lık mağlubiyet üzerine destek sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Enver Yılmaz, “Moral amaçlı prim desteği vereceğimizi söylemiştik. Kasım ayı içerisinde oynanan maçta Ulubey Belediyespor rakibi Kabataşspor'u 20-0 yenmiş, bu skor da ulusal basında geniş yer bulmuştu. Biz de 20-0 yenilen Kabataşspor'a moral amaçlı prim sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirdik. Takımda oynayan futbolcuların çoğu lise öğrencileri. Bu primle gençlerin diğer ihtiyaçlarını da karşılama imkanı bulacağız. Ayrıca Kabataşspor’a nakit desteğinin yanı sıra malzeme desteği de yapacağız” dedi.
Kabataşspor Kulübü Başkanı Erol Yardibi ise, daha önce prim desteği sözünü yerine getiren başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederek, verilen primin gereğini sahada başarılı olarak yerine getireceklerini söyledi. Daha sonra Başkan Enver Yılmaz, Başkan Erol Yardibi’ye, prim zarfını teslim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!