Başkan Yılmaz'a anlamlı hediye

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaza anlamlı hediye
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 13:21

Başkan Yılmaz'a anlamlı hediye

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'un Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Abbas Tasalı ve beraberindekiler Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek, down sendromlu çocuklar tarafından yapılan tabloyu hediye etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı TOSFED Yetkilisi Metin Yılmaz, Veziroff Abbas Tasalı ve AK Parti Vezirköprü Meclis Üyesi Yasemin Tasalı'yı makamında ağırladı. 30 Haziran-01 Temmuz tarihlerinde Samsun'da yapılacak 2018 Türkiye Offroad Şampiyonası ile ilgili bilgi veren heyet Başkan Yılmaz'dan şampiyonaya destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Sporun her branşının merkezi Samsun olsun istiyoruz. Bunun için bize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Samsun artık turizm, spor, sağlık ve spor şehri. Özellikle sporda ilimizde olmayan bir tesis yok.Her daldan spor için coğrafi yapımız ve jeopolitik konumumuz çok uygun.Tarih turizmi açısından önemli bir yer teşkil eden Kurtuluş Yol'umuz var bizim. Şampiyonadan sonra burada da bir etkinlik yapabilirsiniz" dedi. 
Ziyaret sonunda Başkan Yılmaz'a downsendromlu çocuklar tarafından hazırlanan tablo hediye edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!