Başkan Yılmaz Danimarka'da

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz Danimarkada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 11:41

Başkan Yılmaz Danimarka'da

Haberin Devamı

BOLU, (DHA)- BOLU Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Danimarka'da evsel atıkları termal yöntemlerle bertaraf eden tesisleri inceleyecek. Başkan Yılmaz, benzer teknolojinin Bolu'da uygulanması için çalışma yapacaklarını kaydetti.
Başkan Yılmaz, çeşitli incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Danimarka'ya gitti. 4 gün sürecek Danimarka gezisinde Başkan Yılmaz'a, Belediye Meclis Üyesi ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı da eşlik etti. Gezide ayrıca, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve bazı il belediye başkan yardımcıları ile meclis üyeleri de yer aldı. Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, önce Türkiye'nin Danimarka Büyükelçisi Uğur Kenan İpek'i ziyaret etti.
Başkan Yılmaz, Danimarka gezisinde evsel atıkları termal yöntemlerle bertaraf eden tesisleri inceleyerek, benzer teknolojilerin Bolu'da uygulanabilmesi için temaslarda bulunacak. Başkan Yılmaz, evsel atıkların daha üst teknoloji ile bertaraf edilmesi konusunda çalışma yapacaklarını belirtti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!