Başkan Yılmaz ‘Çikolata Park’ çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz ‘Çikolata Park’ çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 16:41

Başkan Yılmaz ‘Çikolata Park’ çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/GÜLYALI (Ordu), (DHA) - ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesinde yapımı süren ‘Çikolata Park Projesi’ çalışmalarını inceledi.

Gülyalı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ‘Çikolata Park Projesi’ çalışmalarının devam ettiğini,  yüzde 40 seviyeye gelinen projede önemli mesafe aldıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje içerisinde en az 15 tane dünyaya mal olmuş sanat eseri minyatürünü de yer alacağını söyledi.
‘Çikolata Park Projesi’nin Ordu’nun en tatlı projelerinden biri olduğu da vurgulayan Başkan Yılmaz, "Projemiz yüzde 40 seviyesine geldi. Geçtiğimiz yıl hukuki sorunlar çıkmıştı bu yıl ise müteahhidimizin gayretleriyle Çikolata Park, sadece Ordu’muzun değil ulusal gündemin de takibinde olan bir proje haline geldi. Çikolata Park Projemiz içerisinde restoranı, önemli bir ihtiyaç olan açık kır düğünü salonu, 100 kişilik nikah salonu ve 200 kişilik VIP nikah salonlarıyla Ordu'muzun artan düğün ve nikah ihtiyacına cevap verecek bir cazibe merkezi ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra Çikolata Park çikolata üretim merkezleri, satış alanları ve reyonlarıyla havalimanımızın hemen yanında olması sebebiyle hem ticari potansiyeli yüksek olan bir merkez hem de yolcuların vakit geçirebileceği bir alan haline gelecek" dedi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!