Başkan Yılmaz : Büyük düşünmeliyiz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz : Büyük düşünmeliyiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 14:06

Başkan Yılmaz : Büyük düşünmeliyiz

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy ile ilgili yapılan değerlendirme toplantısına katıldı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 40 hisse ile en büyük ortağı olduğu Lojistik Köy projesi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Proje alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden projenin son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, 40 milyon Euro’nun üzerinde bir bütçeye sahip olan projenin Samsun için önemine dikkat çekerek, “Bu proje hem prestij, hem kent ekonomisi hem de istihdam açışından şehrimize çok şey kazandıracak” dedi.
Projenin büyük oranda şekillendiğini ve inşaat çalışmalarında önemli bir yol alındığını anımsatan Başkan Yılmaz, “Hem altyapı, hem üst yapı konusunda belirli bir noktaya gelindi. Biz artık bundan sonra işin hayata geçtikten sonra yapılması gereken yönetimsel planlamalarını, işbirliklerini ve işleyişe yönelik süreçlerini de düşünmek ve planlamak zorundayız. Bu basit bir işletme ya da fabrika değil. İş süreçlerini iyi yönetmek ve bunun için de büyük düşünmek zorundayız. Dünyada bu işi yapan başka ülkelerdeki örnekleri incelemeli ve bu işletmelerle karşılıklı işbirliğinin de yollarını belirlemeli, iletişimimizi kurmalıyız. Yine bu iş yapılırken ülkemizin ilgili kurumları ile TDDY, DHMİ, THY gibi aktörlerle de nasıl bir çalışma prensibimizin olacağını belirlemeli ve bunlarla yapılacak olan protokol ve işbirliği sürecinin adımlarını da planlamalıyız” diye konuştu.
Yapılan toplantıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili, Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Coşkun Öncel, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, SASKİ Kanal İşleri Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Samsun Lojistik Köy Projesi Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Abdullah Gökbilgin ve proje yetkilileri katıldı.
FOTOĞRAFLI

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!