Başkan Yazgı, "gençlik festivali bu yılda yapılacak"

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazgı, gençlik festivali bu yılda yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 14:16

Başkan Yazgı, "gençlik festivali bu yılda yapılacak"

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA) -AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 'Yerel Buluşmalar' adı altında başlattığı programların 4’üncüsün de Aksaray Üniversitesi öğrenci topluluğunu ağırladı. 70’e yakın öğrencinin katıldığı toplantıda öğrencilerin masasına konuk olan Başkan Yazgı, gençliğe verilen önemi "Gençliğe çok önem veriyoruz. Çünkü gençlik bugünümüzün ve yarınlarımızın teminatıdır" sözleriyle açıkladı

‘Yerel Buluşmalar’ toplantısında bu hafta Aksaray Üniversitesi öğrenci topluluğu bir araya geldi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yerel Buluşmalar toplantısında üniversite öğrencilerine 4 yıllık hizmetlerini ve projelerini anlattı.

Aksaray’da son 4 yılda yapılan ve halen devam eden projeleri sunum şeklinde öğrencilere aktaran Başkan Yazgı, projelerin içeriğini bahsederek hizmetlerinden herkesin yararlandığını anlattı.Üniversite içinde kültür, sanat, spor, düşünce ve kariyer alanlarında faaliyetlerde bulunmak üzere kurulmuş öğrenci topluluklarının temsilcileri, kendileri için ayrılan masada Başkan Yazgı’yı dinledi. Aksaray Belediyesinin düzenlenmiş olduğu festivalleri anlattığı sırada tüm öğrencileri Nisan ayından itibaren yapılacak festivallere davet eden Başkan Yazgı, Kitap Fuarının Aksaray’da büyük ilgi gördüğünü, üniversiteli öğrencilerin beğenisini kazanan Kitap fuarının bu yıl 2’ncisinin düzenleneceğini açıkladı. Öğrencilere müjdeli haber veren Başkan, gençlik festivallinde Aksaray’da sahne alacak sanatçıları ilk kez buradan açıkladı.

GENÇLERİN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM

Aksaray Belediyesinin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarında öğrencileri görmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Yazgı, üniversite okuduğu dönemleri hatırlattı. Yazgı şöyle dedi: “Bizlerde sizin gibi öğrencilik hayatımız oldu. Ailemden uzak olduğum için bende Ramazan Ayında birçok kez iftar çadırına gittim. O yüzden sizin ne istediğini ve ne beklediğini biliyorum. Bizim düzenlediğimiz mahalle iftarına gelmenizi istiyorum. Çünkü sizleri mahalle iftarında gördüğüm zaman çok daha mutlu oluyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli hizmetlerin birinin toplu ulaşım araçlarında yaşanan değişim olduğunu anlatan Başkan Yazgı, şehir genelinde ve üniversite hattında özellikle ring saatlerinde köklü bir düzenleme yapıldığını aktardı.Öğrencilerin talep ve beklentilerini dinleyip not alan Başkan Yazgı, her topluluğun görüş, öneri ve taleplerinin değerlendirileceğini ve çözüme kavuşturulması için ne gerekiyorsa yapılacağını işaret etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!