Başkan Yaşar'dan ATİSAN, GİMAT ve ATB turu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşardan ATİSAN, GİMAT ve ATB turu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 12:01

Başkan Yaşar'dan ATİSAN, GİMAT ve ATB turu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE'de yaşanan terör olayları dolayısıyla vatandaşa ve esnafa moral gezilerine çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AVM'lerden sonra ATİSAN, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ankara Toptancılar Sitesi (GİMAT) ve ATB İş Merkezi esnafını ziyaret etti.
İlk olarak ATİSAN'da Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Adanan Keskin, ATİSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özelge, Ostim Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltı da buluşan Yaşar, Atisan esnafını da ziyaret etti. Daha sonra GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ve ATB İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bakiler ile bir araya gelen Yaşar, esnafın derdini dileyerek, çayını içti.
ESNAFA KONUK OLDU
Yaşar'ı karşısında gören esnaflar mutluluklarını dile getirerek, “Yenimahalle, Fethi Yaşar sayesinde gelişti, modernleşti. Bizlerde hiç çekinmeden makamına gidiyoruz. Sorunumuz olduğu zaman dile getiriyoruz. Sağolsun kapıları bizlere sonuna kadar açık. Elinden gelen her desteği bize veriyor. Ülkenin içerisinde bulunduğu acı tablo bizleri de yıprattı. Bugün burada kendileri görmek bize mutluluk verdi, moral verdi, güç verdiö dedi.
HALKA KORKU, YILGINLIK VE UMUTSUZLUK AŞILAMAK İSTİYORLAR
Terör olaylarının ardından işlerinin oldukça düştüğünü söyleyen esnafa hepsi geçecek biz güçlü bir milletiz diyen Yaşar, “Bugün buraya sizlere moral vermek ve size destek olmak için geldim. Ülkemizin çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberleri ile uyanıyoruz. Bir sürü terör örgütü türedi ve bunlar sadece askerlerimizi değil, vatandaşımızı da hedef alıyor. Bugün terör sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada kanlı yüzünü göstermeye başladı. Terör küresel bir sorun haline geldi. Buna derhal bir çözüm bulunmalıdırö diye konuştu.
ULU TÜRK MİLLETİ'Nİ KİMSE KORKUTAMAZ
Sözlerine devam ederek, vatandaşlara da seslenen Başkan Yaşar, vatandaşların korkmamasını ve umutsuzluğa kapılmamasını söyledi. Karanlık ellerin emellerine ulaşamayacaklarını belirten Yaşar, “Karanlık eller bilmelidir ki hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Bunların amacı kaos ortamı oluşturmak ve halkta korku yaymak. Umutsuzluğa kapılmayacağız. AVM'lere gideceğiz, parklarda dolaşacağız, sokaklarda gezeceğiz. Ulu Türk Milleti'ni kimse korkutamaz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!