Başkan Yaşar, oto sanatkarlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, oto sanatkarlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:20

Başkan Yaşar, oto sanatkarlarıyla buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, oto sanatkarlarını gezerek, esnaflarla bir araya geldi.
İlk olarak Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası (AOSO) Başkanı Mustafa Arslanoğlu'nu ziyaret eden Yaşar, burada kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Toplantı tadında geçen ziyarette Yaşar, oto sanatkarlarının sorunlarını dinledi.
KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslanoğlu, “Ben esnaflarımız adına Yenimahalle Belediye Başkanımızın çalışmalarını, esnafa olan tutarlı davranışlarını takdir ettiğimizi ve hiçbir zaman isteklerimizi karşılıksız bırakmadığını her platformda dile getiriyorum. Başarılarını Allah daim kılsın. Herkesin hayır duasını alıyor. Bunu başarmak kolay değil. Bunu Yenimahalle ve Ankara genelinde herkes söylüyor. Biz esnafın sorunlarıyla ilgili kendisini ziyaret ediyoruz ve sağ olsun kendisi her sorunumuza eğiliyor. Aynı zamanda davetlerimizi kırmayarak programlarımıza katılıyor ve bizleri onure ediyor. Böyle bir başkanımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz" dedi.
TERÖR ESNAFIN EKMEĞİ İLE OYNADI
Esnafların sıkıntılı durumda olduğunu iyi biliyorum diyen Başkan Yaşar ise, Türkiye'de yaşanan terör olaylarının esnafın ekmeği ile oynadığını söyledi. İnsanlar dışarı çıkmaya korkar oldu diyen Yaşar, “İnsanlar alışveriş yapmaya korkar oldu. Amaç zaten insanları korkutmak ve ekonomiyi çökertmekti. Bunun için sokaklara çıktım AVM'leri dolaştım. Vatandaşlarımızla ve esnafımızla sohbet ettim. Biz bu ülkenin insanlarıyız. Omuz omuza yürek yüreğe olmalıyız" diye konuştu.
KARANLIK ELLERE TESLİM OLMAYACAĞIZ
Daha sonra Ankara Oto Sanatkarları Eğitim ve Dayanışma Derneği (AOSEDD) Başkanı Mustafa Er'i ziyaret eden Yaşar, burada da dernek üyeleri ve sanayi ustalarıyla buluştu. Genel idarecisiyle, yerel idarecisiyle, muhalefetiyle ve iktidarıyla bu ülkeye sahip çıkmalıyız diyen Başkan Yaşar, “Ben zamanında siyasi hayatımda da ticari hayatımda da çok sıkıntılı süreçlerden geçtim. Ama hiç bu kadar umutsuz olmadım, hiç yarınımdan kaygı duymadım. Ama şuan için çocuklarımın, torunlarımın nasıl bir ülkede yaşayacağından endişeliyim. Onun için sokaklardayım. Bu karanlık ellere teslim olmayacağız. Bu ülkede yeni reçetelere ihtiyaç yok. Bizim reçetemiz demokratik laik Cumhuriyetin ilkeleridir. Bu ülkede yaşayan her yurttaşımız eşittir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan ve bu ülkede yaşamaktan onur duymayan varsa, bu ülkenin de ona ihtiyacı yok" dedi.
DÜKKAN ÖNLERİ TEMİZLENECEK
Sanayi merkezilerinde bulunan bazı dükkanların kapı önlerinde bulundurduğu hurda yığınlarına dikkat çeken Yaşar, bunların temizlenmesi gerektiğini söyledi. Yaşar, Görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve dükkanların önünün temiz gözükmesi için esnafları uyarın. İşe yaramayan gereksiz hurda yığınlarını kaldırsınlar. Daha temiz ve düzenli bir görünüm hem vatandaş için hem de esnaf için daha iyi olacaktırö diye konuştu. Başkan Yaşar'a katıldığını ifade eden Er de, en kısa zamanda bu soruna çözüm bulacaklarını belirterek, teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!