Başkan Yaşar, öğrenciler ile milli sporcuları bir araya getirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, öğrenciler ile milli sporcuları bir araya getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 11:23

Başkan Yaşar, öğrenciler ile milli sporcuları bir araya getirdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi ile Zeynep-Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle, paralimpik sporcuları bir araya getiren ‘Aramızda Engel Yok’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Dört Mevsim Tiyatro salonunda gerçekleşen etkinliğe katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, öğrenciler ve sporcularla futbol oynayıp sohbet etti.
MİLLİ OYUNCULARLA HOŞ SOHBET
Ampute Futbol Milli Takımından Feyyaz Gözaçık, Barış Telli, Fatih Şentürk öğrencilerle kendi hayatlarından kesitleri ve deneyimlerini anlatarak gençlerin bilinçlenmesine önayak oldular. Söyleşinin sonlarında soru cevap şeklinde oyuncularla sohbet eden Zeynep-Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri salondan keyifle ayrıldı.
‘ENGELLİ BİREYLER HER ZAMAN ÖN SIRADA’
Etkinlikte göreve geldiği günden bu yana engelli yaşamın önündeki engellerin aşılmasında yapılan hizmetleri aktaran Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak hizmetlerimizin tüm vatandaşlara ulaştırılması önemlidir fakat engelli bireyler her zaman bizim hizmet politikamızda ön sırada yer almaktadır” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!