Başkan Yaşar, Batıkent esnafı ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, Batıkent esnafı ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 10:21

Başkan Yaşar, Batıkent esnafı ile buluştu

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/ANKARA, (DHA) - 9 YILDIR proje ve destekleriyle Yenimahalle esnafının yüzünü güldüren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent esnafını kahvaltıda ağırladı.
Başkan Yaşar’ın ev sahipliğinde Meydan AVM de düzenlenen kahvaltıya; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Batıkentli muhtarlar ve 500’ün üzerinde esnaf katıldı.
‘ESKİ YENİMAHALLE’DEN ESER YOK’
Yenimahalle’nin iki dönemde yepyeni bir kimliğe büründüğünü anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçemiz artık eski Yenimahalle değil. Bunu ben söylemiyorum. Bunu devletimizin resmi kurumları, resmi kaynakları söylüyor. Başkentin suç oranı en düşük ilçesiyiz. Ankara’nın en temiz ilçesiyiz. En yeşil ilçeyiz. Ve artık sosyal yaşam alanlarıyla, spor merkezleriyle Yenimahalle tüm başkentlilerin buluşma adresi oldu. Bugün ilçemiz Tunalı Hilmi Caddesi’ne, Bahçelievler’e alternatif hale geldi. Bu bizlerinde, siz esnaflarımızın da yüzünü ziyadesiyle güldürüyor” dedi.
‘ANKARA TİCARETİNİN YÜZDE 42’Sİ YENİMAHALLE’DE’
Esnafın sorunlarıyla ilgilenmek, Kentin sorunlarıyla ilgilenmektir diye devam eden Yaşar, “Ankara ticaretinin yüzde 42’si ilçemizde yapılıyor. Bu büyük bir oran. Açılan her işletme iş kapısı, aş kapısı diye bakıyoruz ve esnafımıza sahip çıkıyoruz. Sizlerden biri olarak kapım esnafımıza hep açık kalacak” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!