Başkan Yaşar, Ankaragüçlü taraftarları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, Ankaragüçlü taraftarları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 10:20

Başkan Yaşar, Ankaragüçlü taraftarları ağırladı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - ANKARAGÜÇLÜ taraftarlar,  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.
Ankaragüçlü taraftarları, makamında ağırlayan Başkan Yaşar’a sarı lacivert renge gönül vermiş, yüreğinde Ankaragücü aşkı yaşayan tüm taraftarlar adına teşekkür eden grup, takımın şampiyonluk formasını ve Ankaragücü atkısını da hediye etti.
‘ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM’
Başkan Yaşar, “Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ederim, Ankaragücü başkentin simgesi. Ankaragücü’ne hep beraber sahip çıkmak zorundayız. Sıkıntıların önemli bir kısmı aşıldı. Bundan sonrasını da beraberce aşacağız. Ben üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim”  dedi.
‘TAKIM YÖNETMEK BELEDİYE BAŞKANLARININ GÖREVİ DEĞİL’
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, "Takım yönetmek belediye başkanlarının görevi değildir" diyerek sözlerine devam eden Yaşar, şunları söyledi:
"O iş ayrı bir iş. Belediye Başkanları ilindeki, ilçesindeki takımlara bütçesinden belli oranlarda maddi yardım yapmalı, takımın başarısı için de destek vermelidir. Ankaragücü bu durumlara düşecek takım değildi. Bu kadar seyircisi olan, Ankaralıların gönlünde bu kadar yer bulup taht kurmuş bir takımı ben yöneteceğim, sen yöneteceksin kavgasıyla bu günlere getirdiler. Önemli olan gençlerimizin sporla ilgilenmelerini sağlamaktır. Belediyeler olarak bizler spor altyapısı oluşturup çocuklarımızı spora yönelteceğiz.”
‘HERKES UNUTUR, BİZ UNUTMAYIZ’
Taraftarlar adına konuşan Celal Oltulu da, “Biz şehitler veren bir takımın soyundan geliyoruz. Herkes unutur, biz unutmayız. Sizin yaptıklarınızı da unutmayacağız. Bizim zor günümüzde kapılarınızı açtınız. Her türlü maddi, manevi desteği verdiniz. Tüm taraftarlarımız adına siz çok teşekkür ederiz” dedi. Taraftar grubu, ziyaretin sonunda Başkan Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!