Başkan ve Rektörden BİK'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan ve Rektörden BİKe ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 18:00

Başkan ve Rektörden BİK'e ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şubesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile birlikte BİK Sivas Müdürü Sabri Karakaya'yı ziyaret etti. Belediye Başkanı Sami Aydın, "Resmi ilan ile reklamları, gazetelere ve dergilere ulaştırmada aracılık eden Basın İlan Kurumu, kanunun verdiği yetkiyle basın organlarında oto kontrolü sağlama konusunda önemli bir görevi yerine getirmektedir. Sivasımız'ın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi, kalkınması için yapılan çalışmaların kamuoyu ile paylaşılması ve haberdar edilmesi noktasında basınımızın katkısı büyüktür" diye konuştu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Müdürü Sabri Karakaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile beraberindekilere teşekkür etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız da Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Metin Koçak ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Müdürü Sabri Karakaya ile bir süre görüşerek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Yıldız, Sivas'ta Basın İlan Kurumu şubesinin açılması ve gazetelerin birleşmesi ile birlikte basında gözle görülen bir gelişmenin yaşandığını ifade ederek, bu gelişmeden herkesin memnun olduğunu söyledi. BİK Sivas Müdürü Karakaya da ziyarette, Basın İlan Kurumu’nun yapısı, işleyişi, gazetelerin uymak zorunda oldukları kurallar, resmi ilanların dağıtımındaki kriterler, basın derneklerine ve gazetecilere yapılan yardımlar, yazılı basın ve internet medyası ile ilgili kurumsal çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!