Başkan Uysal'dan Vali Karaloğlu'na imzalı kitap

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysaldan Vali Karaloğluna imzalı kitap
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 15:22

Başkan Uysal'dan Vali Karaloğlu'na imzalı kitap

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yazdığı 'Lavinya'nın Aşkla İmtihanı' adlı kitabını hediye etti.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının gündeme geldiği ziyarette Vali Karaloğlu, Cumhuriyetin verdiği en büyük paye olan vatandaşlık unvanına sahip herkesin, düzenleyecek programın sahibi ve davetlisi olduğunu söyledi.
Devlet programı dışında, belediyelerin, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının Cumhuriyet Bayramı'nı özel programlarla kutladığını ve kutlamak istediğini belirten Vali Karaloğlu, bayram coşkusu ve kutlamaları bir haftaya yayılmasını, ayrım yapılmaksızın bütün kutlamaları coşkuyla ve geniş katılımlı gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.
Başkan Uysal ise bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının bir haftaya yayılacağını, Antalya'nın her köşesinde kutlanacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Uysal, "Kutlamalar hususunda göstermiş olduğu kucaklayıcı yaklaşımdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Uysal, Vali Karaloğlu'na, kaleme aldığı ve imzaladığı 'Lavinya'nın Aşkla İmtihanı' adlı kitabını hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!