Başkan Uysal'a teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysala teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:29

Başkan Uysal'a teşekkür plaketi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TOUR of Antalya Bisiklet Turu yetkilileri, destek ve katkılarından dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür plaketi takdim etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 20 ülkeden 25 takım ve 175 sporcunun katılımıyla, şubat ayında ilki gerçekleştirilen Tour Of Antalya'nın ilk yılında oldukça başarılı bir etkinlik olarak dikkati çektiğini belirtti. Tour of Antalya Bisiklet Turu yetkililerini kabul eden Başkan Uysal, “O heyecanı biz de Erdal İnönü Kent Parkı'nda düzenlene ödül töreninde yaşadık. Tour of Antalya gibi uluslararası alanda iddiası bulunan etkinliklere Antalya'nın turizmin çeşitlendirmesi, 12 aya yayılması konusunda ihtiyacı var. Bu ihtiyaca cevap verdiği için bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bununla birlikte etkinliğini kent merkezi organizasyonlarını da önemli olduğunu belirten Başkan Uysal, “Bir ulaşım aracı olarak bisiklet konusunda farkındalık oluşturması ayrıca önemli. Muratpaşa Belediyesi olarak bu etkinliğe desteğimiz devam edecek" dedi. Tour of Antalya Bisiklet Turu yetkilileri, destek ve katkılarından dolayı Başkan Uysal'a teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!