Başkan Uysal ve dernek yöneticileri hastane inşaatını gezdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal ve dernek yöneticileri hastane inşaatını gezdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 18:47

Başkan Uysal ve dernek yöneticileri hastane inşaatını gezdi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysal, Burhaniye Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yapımı devam eden hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni yapılan devlet hastanesi inşaatını gezen Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rafet Yedikardeşler ile yönetimi, inşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Hastanenin poliklinikler, yemekhane, mutfak ve oda bölümlerini gezen Başkan Uysal ve dernek üyeleri, yapılan hastanenin çok kapsamlı ve Burhaniye’nin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verecek bir hastane olduğunu vurguladı.

Dernek Başkanı Rafet Yedikardeşler,“Yapılan hastane hakkında ilçemizde çok fazla spekülasyon var. Ancak bu konuşmalara hiç gerek yok. Son derece güzel ve Burhaniye’mizin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir hastane yapılıyor. Odalar büyük ve otel odası gibi lüks ve hastanın her türlü ihtiyacı düşünülmüş” dedi.

Belediye Başkanı Necdet Uysal ise yeni hastanenin hizmete girmesiyle birlikte fiziki kapasitenin  artacağını ve bunun da sağlıkta kaliteyi artıracağını söyledi. Başkan Uysal konuşmasına şöyle devam etti:

"Burhaniye’de yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte hastalarımızı rahat ettirip, artan kalitemiz ile vatandaşlarımızın başka ilçelere gitmesine gerek kalmayacak artık. Yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa süre içinde biterek hizmete girecek. İlçemize hastaneyi kazandırmada yer bağışından yapımına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Sefer TALAY/BURHANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!