Başkan Uysal, örnek öğrencileri ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, örnek öğrencileri ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 12:18

Başkan Uysal, örnek öğrencileri ödüllendirdi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, yolda buldukları 300 TL’yi zabıtaya teslim ederek örnek bir davranış sergileyen 14 yaşındaki Mine Öztürk ve kardeşi 11 yaşındaki Ramazan Mert Öztürk, Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından, okul çantası hediye edilerek ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Burhaniye’nin Hürriyet Caddesi Belediye Hizmet Binası karşısında yürürken yerde 300 TL bulan Nadir Tolun Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Mine Öztürk ile kardeşi 6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ramazan Mert Öztürk, parayı Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Öztürk kardeşleri makamına davet ederek, örnek davranışlarından dolayı kendilerini tebrik etti.

İki kardeşe birer okul çantası hediye eden Başkan Uysal, “Büyük yürekli iki küçük evladımızı sevgiyle kucaklıyorum ve bu güzel davranışlarından dolayı onlara teşekkür ediyorum. Topluma örnek olması gereken bir davranış sergilediler. Burhaniye adına çok gururluyum ve onlara halkımızın önünde teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin iyi yetişmesi ülkemiz için çok önemli. Onlar bizim geleceğimiz. Örnek çocuklar yetiştirdikleri için kardeşlerimizin ailesine ve öğretmenlerimize de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kardeşi ile birlikte yerde buldukları parayı zabıtaya teslim eden Mine Öztürk ise, “Biz kardeşimle yapmamız gerekeni, doğru olanı yaptık. Bulduğumuz para bir başkasına aitti. Belki bizim gibi bir öğrencinin harçlığı bile olabilir bu para diye düşündük. Önce etrafta bir polis var mı diye baktık. Göremeyince Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne teslim ettik” diye konuştu.

Sefer TALAY / BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!