Başkan Uysal okurlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal okurlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 11:35

Başkan Uysal okurlarıyla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dante Yayınları'ndan çıkan ilk öykü kitabı Lavinya'nın Aşkla İmtihanı'nı 8. Konyaaltı Kitap Fuarı'nda okurları için imzaladı.
Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 8'incisi düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı'na yazar olarak katıldı. Başkan Uysal, Antalyalı sanatçıları buluşturan Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) tarafından düzenlenen imza gününde öykü kitabı Lavinya'nın Aşkla İmtihanı'nı okurları için imzaladı.
Başkan Uysal, ilk imza gününde ilk kitabı ev sahibi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek için imzaladı. Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, aralarında Nuri Erkal gibi isimlerin bulunduğu Antalya yazın dünyasından birçok isim ve siyasetçi Uysal'ı imza gününde yalnız bırakmadı.
Okurların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Uysal için fuarın düzenlendiği Konyaaltı Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde özel bir salon hazırlandı.
Başkan Uysal, imza gününe katılanlarla yakından ilgilenirken en küçük imzacısı 3 aylık Kartal Mutaf bebek içinde kitabını imzaladı. Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin en renkli simalarından down sendromlu 22 yaşındaki Mustafa Uranlı da Başkan Uysal'a kitabını imzalatan isimler arasında yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!