Başkan Uysal, Kaşlı okurlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, Kaşlı okurlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 10:13

Başkan Uysal, Kaşlı okurlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Lavinya'nın Aşkla İmtihanı" adlı kitabının imza gününde Kaşlı okurlarla buluştu.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, önce Kaş Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Kayır ve dernek yönetiminin davetiyle okurlarıyla buluştu. Başkan Uysal'a, Kaş ve Kalkan gezisinde CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bozca Gümüş, Kaş Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Kayır, CHP milletvekili aday adayı Nusret Bayar ve partililer eşlik etti.
Başkan Uysal, Kalkan Mahallesi'ndeki bir kafede okurlarına ilk kitabı olan "Lavinya'nın Aşkla İmtihanı"nı imzaladı. Türkiye'nin gündemi, kitabı ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Uysal, ardından Kalkan caddelerini gezerek esnaf ziyaretinde bulundu.
Başkan Uysal daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki bir kafede de okurlarıyla buluştu. Burada okurlarına kitaplarını imzalayıp, söyleşi yapan Uysal, ardından CHP Kaş ilçe başkanlığını ziyaret etti ve gündemle, Muratpaşa Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili partililerle sohbet etti.
Başkan Uysal, Türkiye'nin 24 Haziran'da çok önemli bir seçim yaşayacağını belirterek, "Ya tek adam rejiminin katlanarak sürmesine 'evet' diyeceğiz. Bugünkü ekonomik, sosyal iç ve dış sıkıntılar katlanarak devam edecek ya da parlamenter sisteme, hukukun egemen olduğu, komşularımızla kavganın sona erdiği, ülkenin ayrıştırılmadığı, toplumun normalleştiği bir sisteme döneceğiz. Bu olursa bazı sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacak. Kısacası biz artık 'tamam' diyoruz. Artık Türk insanı bu ülkede yaşananları görmeli, görmek zorunda. Elle tutulacak bir şey gösterebilir misiniz bu ülkede? Ekonomi mi, eğitim mi, dış politika mı, hukuk mu, ekonomik dar boğaz mı? Hangisini elle tutabiliriz? Hiç birini. Tüm komşuları ile kavga eden, bilimle, akılla yönetilmeyen, duygularla yönetilen bir ülke olduk. Ülke kaynakları çarçur edildi maalesef" dedi.
Sanatla, müzikle ve edebiyatla ilgilendiğini aktaran Başkan Uysal, "Hukukçu, politikacı, belediye başkanlığımın yanında en önemli uğraşım bu. Sanatçı kişiliğim belediye başkanlığında bana yön veriyor. Sanat toplum için olunca, belediye başkanı olarak yaşama geçirdiğim projeler de topluma yönelik projeler. Sosyal demokrat belediyeciliği yaşama geçiren bir belediyeyiz. Kaynaklarımızı topluma yönelik olarak harcıyoruz. Projeleri yaşama geçirmeden önce halkın ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini, önerilerini alıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!