Başkan Uysal, çocuk kliniği açtı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, çocuk kliniği açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 09:37

Başkan Uysal, çocuk kliniği açtı

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da uzman Dr. Gülden Karaoğlu'na ait çocuk kliniği, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından hizmete açıldı.

Dr. Gülden Karaoğlu'na ait çocuk kliniği Şirinyalı Mahallesi'nde törenle açıldı. Açılış kurdelesini kesen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede kişi başına düşen yeşil alan oranını yükseltmenin ötesinde insanların, çocukların yaşamını kolaylaştırıcı hizmetler ürettiklerini ifade etti. Başkan Uysal, "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yapılan parklarda, ülkemizin ve Antalya'mızın değerli isimlerini yaşatıyoruz. Bugün de Muratpaşa'da sağlıklı nesiller yetiştirirken onların sağlıklarını da ön planda tutmayı amaçlıyoruz. Açılışını yaptığımız bu güzel klinik ile birlikte çocuklarımız daha sağlıklı olacak" dedi.

Kliniğin sahibi Dr. Gülden Karaoğlu ise ailelerin kafasındaki tüm soruların cevap bulacağı klinikte çocuklara oyun parkı ortamında sağlık hizmeti vereceklerini söyledi. Bu kliniğin hayali olduğunu ve kaliteli bir hizmet sunmak üzere yola çıktıklarını anlatan Dr. Karaoğlu, "Klinikte anne-baba okulu kayıtları da yapıyoruz. Çocuklar korkularını yensin diye özellikle üniformasız, çocuklarla oyun oynayarak muayene yapıyoruz. Klinikteki her odayı çocukların ve ailelerinin rahat edebileceği şekilde dizayn ettik. Emzirme odası, çocuk tuvaleti ve çocuk oyun alanımız var" diye konuştu.

Dr. Karaoğlu, klinikte, özellikle geçmeyen hırıltı ve öksürük ile büyüme geriliği veya erken ergenlik, beslenme yetersizliği ve obezite konularında 0-18 yaş arasındaki tüm çocukların tedavisinin yapıldığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!