Başkan Uysal: Amacımız toplumu bütünleştirmek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal: Amacımız toplumu bütünleştirmek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 10:23

Başkan Uysal: Amacımız toplumu bütünleştirmek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 11 Kasım Derneği'nin düzenlediği panele katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyecilik çalışmalarında tek amaçlarının toplumu bütünleştirmek olduğunu söyledi.

11 Kasım Derneği tarafından Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gazeteci ve yazar Banu Avar'ın konuşmacı olarak katıldığı panel düzenlendi. Panele katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa'da belediyecilik çalışmalarını 2 ana başlık altında kurguladıklarını söyledi. Temel ve sosyal belediyecilik olarak yapılan bu sınıflandırmaya son dönemde 3'üncüsünü eklediklerini aktaran Başkan Uysal, “Bunu da komşulaşma çalışmaları olarak özetleyebiliriz" dedi.
Her ne olursa olsun Muratpaşa'da hayata geçirilen her çalışmanın nihai amacının bütün yapay ayrımları bir kenara bırakıp toplumu bütünleştirmek olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Bir kamu yararı bütünlüğü, tasada kederde birlik olma, çocuklarımıza bir duygudaşlık içinde gelecek tanzim etme hissini pekiştirmek. Bütün yapmak istediğimiz bu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!