Başkan Usta: “Ramazan’ın Anlamı Paylaşmak”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Usta: “Ramazan’ın Anlamı Paylaşmak”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 14:25

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ HER GÜN AYRI BİR PROGRAMLA DEVAM EDİYOR.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrası’nda vatandaşlarla buluşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Ramazan’ın en büyük anlamlarından olan paylaşmak, bölüşmek, muhabbet etmek. Siz bunu çok iyi gerçekleştirmişsiniz” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri her gün ayrı bir programla devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, dün akşam ilçede iki ayrı iftar programına katıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrası’na katılan Başkan Usta, ardından Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1100 Sokak’ta iftar programına iştirak etti.
Başkan Usta, burada yaptığı konuşmada, “Çok güzel bir program tertip etmişsiniz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftar organizasyonunu tekrarlamışsınız. Bu mahalleyi her gittiğimiz yerde anlattık. Bu mahalledeki sevgi, yakınlık, muhabbet gerçekten çok önemli. Çünkü insanlar birbirinden kopmuş. Ramazanın en büyük anlamlarından olan paylaşmak, bölüşmek, muhabbet etmek. Siz bunu çok iyi gerçekleştirmişsiniz. Sizler diğer mahallelere örnek oluyorsunuz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu, en kritik zamanlarda bunu gerçekleştirdiniz. Allah oruçlarınızı kabul etsin ve sizden razı olsun. Tekrar tekrar teşekkür ediyor, hayırlı aksamlar diliyorum” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda ise dün akşam bir tiyatro oyunu sergilendi. TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinin Pastaneci Sami’si Berat Yenilmez, Bekçi Bekir’i Hacı Ali Konuk, Kasap Bahtiyar’ı Faruk Sofuoğlu ve Butik Ali’si Hakan Bulut gibi ünlü isimlerin yer aldığı İnim İnim İnleyen Nağmeler isimli tiyatro oyununu geniş bir kitle seyretti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!