Başkan Ünver, çalışanlarını uyardı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ünver, çalışanlarını  uyardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 17:11

Başkan Ünver, çalışanlarını uyardı

Haberin Devamı

Metin YILDIRIM/NEVŞEHİR,(DHA) - NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname(KHK) ile kadroya geçiş işlemleri tamamlanan işçilerle bir araya gelerek, yaşadıkları şehir için daha fazla çalışmaları isteğinde bulundu.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, taşeron firmada çalışmakta iken 696 Sayılı KHK ile Nevşehir Belediyesi’nde kadroya geçiş işlemleri tamamlanan işçilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ünver, kadroların tüm işçilere hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Nevşehir Belediyesi olarak şehri 2004 yılından bugünlere kadar bir yerden alıp, oldukça farklı bir yere taşıdıklarını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “Aranızda yaklaşık 10 yıldan beri çalışan kardeşlerimizde, birkaç yıl önce işe başlayan kardeşlerimizde var. Şehrimizi bu süreçte bir yerden oldukça farklı bir yere taşıdık. Bunu fedakar ve vefakar işçi ve memur arkadaşlarımızla yaptık. Şehrimize uzun yıllardan sonra ilk kez gelen kardeşlerimiz, bu değişimi ifade edip teşekkür ediyorlar. Bu köklü değişimin alt yapısını siz değerli arkadaşlarımız hazırladı. Allah, bu yolda emeklerini esirgemeyen ve mesai mefhumu aramaksızın kendi işi gibi çalışan ve çabalayan tüm kardeşlerimizden razı olsun. Yaşadığımız bu güzel şehri daha da ileri düzeylere taşımak en büyük amacımız. Taşeron firmada çalıştığınızdan daha fazlasını bu şehir için ortaya koyacağınıza inanıyorum “dedi.

Ünver, Bir çok alanda Türkiye’de ilklere imza atan Nevşehir Belediyesi’nin 696 sayılı KHK’nın uygulanışının en sistemli şekilde ülke genelinde tamamladığına dikkat çekti. Belediye Başkanı Ünver, Nevşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan şirkette özellikle gelir getirici çalışmalara da imza atacaklarını belirterek, Nevşehir Belediyesinin il genelinde yıllık 200 milyon TL’lik bir bütçeye sahip en büyük yatırımcı kuruluş olması ile de özellikle dikkat çekici bir düzeyde bulunduğuna vurgu yaptı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!