Başkan Uludağ: Mania sorunu çözülüyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uludağ: Mania sorunu çözülüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 11:27

Başkan Uludağ: Mania sorunu çözülüyor

Haberin Devamı

 

ADAHA, (DHA)- ADANA'da Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yıllardır süre gelen bir sorun olan mania için anlaştıkları firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ve çözümü konusunda sona gelindiğini ifade etti.
Sarıçam İlçe Belediyesi,  ilçede bulunan mania sorununun çözümlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, arsa sahipleri ve yatırımcıları bilgilendirildi.  Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Başkan Bilal Uludağ, Başkan Yardımcıları Halit Boz, Hasan Aydınlı, Mustafa Pekel, birim müdürleri, Segar mühendislik ve havacılık şirketi temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Uludağ, ilçelerinde yaşanan Mania engelinin kalkmasına için düzenlenen bu bilgilendirme toplantısının önemine dikkat çekerek, "Bilindiği üzere belediyemiz İncirlik Hava Üssü içinde barındırmakta. Bu nedenle uçuş güzergâhı üzerinde yer alan ilçemizde imar çalışmalarının önünün açılabilmesi için Mania sorununun çözümü gerekmekteydi. Belli bir noktaya geldik. Bizlerde Mania uçuş yüksekliğinin çözümü için gerekli olan adımları attık. Milli Savunma Bakanlığı ve NATO İncirlik Üssü olurlarıyla gölgeleme çalışmaları iznini aldık. Bu anlamda firma yetkilileri çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.  Öncelikle vatandaşlarımıza ve yatırımcılara hayırlı olsun" dedi.
Firma yetkilisi Naci Dikbaş, havaalanlarının bulunduğu her bölgede doğal mania sorununun bulunduğuna dikkat çekerek, çalışmaların bir kısmının tamamlandığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!