Başkan Uğurlu'dan mahalle ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uğurludan mahalle ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 13:04

Başkan Uğurlu'dan mahalle ziyaretleri

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kurban Bayramı tatilini mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla geçiriyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, gerek hafta sonları gerekse hafta içi sürekli olarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Hafta sonları ilçede yapılan düğünlerin neredeyse tamamına katılan Başkan Uğurlu, hafta içinde ise mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor. İlçeye bağlı Yukarıkızılca, Armutlu, Yiğitler ve Kamberler mahallesini ziyaret eden Uğurlu, çocuklara oyuncak dağıttı, kadınların isteklerini not aldırıp, uygun görülmesi halinde yapılması talimatı verdi.

Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşlarla geçirdiği günlerin en güzel günler olduğunu belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan almış olduğumuz siyaset terbiyesi ile halkımıza hizmet ediyoruz. Amacımız Avrupa'nın köylerini gezip imrenmek değil, Kemalpaşa'nın köylerini, mahallelerini Avrupa standartlarına getirmektir. Onun için hem halkımızla birlikte oluyoruz hem de eksikleri yerinde tespit ediyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Biz vatandaşlarımızı makamımıza kadar yormayıp ayaklarına gidiyoruz. Onların sıkıntılarını yerinde görüp dinliyoruz. Bizim için en iyi tatil vatandaşlarımızla geçirdiğimiz zaman dilimidir" dedi.

KEMELPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!