Başkan Uğurlu'dan adrese teslim ruhsat

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uğurludan adrese teslim ruhsat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 10:26

İZMİR'in Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede yeni işyeri açan esnafa hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor hem de ruhsatlarını teslim ediyor.

Haberin Devamı

 

Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, ilçede yeni işyeri açıp gerekli belgeleri tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan esnafı ziyaret ediyor. Başkan Uğurlu, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını esnafa teslim ediyor. Başkan Uğurlu, "Biz bu uygulamayla yeni işyeri açmış olan esnaflarımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor hem de ziyaret esnasında hediye olarak ruhsatlarını götürüyoruz. Böylelikle esnaflarımızda hem daha mutlu oluyor hem de ziyaretimiz oldukça samimi bir ortamda gerçekleşiyor. Her alanda olduğu gibi esnaflarımızla da yakından ilgileniyor, her türlü sıkıntılarında yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Kentte her geçen gün yeni bir işyeri ve işletmenin açıldığını belirten Uğurlu, "Türkiye büyüyor, İzmir büyüyor, Kemalpaşa büyüyor. İnanıyorum ki bugün ülkemizin bütün bölgelerinde bu büyüme gerçekleşmekte. Ancak ülkemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyenler sürekli olarak kriz çığırtkanlığı yapmaya devam ediyorlar. İşte onlara buradan cevap veriyoruz. Kemalpaşa'da her geçen gün yeni bir işletme açılıyor buna paralel olarak istihdam artıyor ve ekonomimiz güçleniyor" dedi.

Haberin Devamı

Uygulamaya şaşıran esnaflar ise Başkan Uğurlu'nun bu davranışını olumlu bulduklarını kaydetti.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!