Başkan Uğurlu hemşerilerini dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uğurlu hemşerilerini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 12:53

Başkan Uğurlu hemşerilerini dinledi

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, halk günü toplantıları ile vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor.

Kemalpaşa Belediyesi'nin her hafta salı günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı'na ilettiği 'Halk Günü Toplantıları' devam ediyor. 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, Kemalpaşalılar başkanla birebir görüşme imkanı buluyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, amaçlarının tüm Kemalpaşalılar ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti. Kemalpaşa Belediyesi'nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği halk günü toplantılarında Kemalpaşalılar, her konuda taleplerini Uğurlu'ya iletiyor.  Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile iş takibi gerçekleştiriliyor.

Halk Günü toplantılarının çok faydalı geçtiğini belirten Uğurlu, "Halk günü programımızda halkımızı birebir dinleme fırsatımız oluyor. Vatandaşlarımız yaptığımız toplu görüşmelerde bazı istek ve beklentileri dile getiremiyorlar. Bunun için gerçekleştirdiğimiz yerel buluşmalar ve mahalle buluşmaları programımızın dışında her hafta salı günü saat 12.00 ile 16.00 arasında hemşerilerimizle bir araya geliyor talep ve beklentilerini dinliyoruz. Halkımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin, karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet ve proje üretiyoruz" diye konuştu. Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu da söyleyen Uğurlu, "Halkımızla iç içe olmanın, olanların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz Kemalpaşa'nın bugünü ve yarınları için buradayız" dedi. Haftanın belirli günlerinde düzenli olarak yapılan esnaf ve mahalle ziyaretleri ile birlikte ev ziyaretlerini de sürdüren Uğurlu, her hafta Salı günleri saat 12.00 ile 16.00 arasında 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda Kemalpaşalılar ile görüşmeye devam edecek.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!