Başkan Tütüncü'nün ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncünün ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 11:42

Başkan Tütüncü'nün ziyaretleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Sarı Çiçek Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarının en önemli özelliğinin birlik ve beraberlik duygusunu oluşturabilmek olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sarı Çiçek Kültür ve Dayanışma Derneği'nde Malatyalılarla bir araya geldi. Anadolu Birliği Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Bedri Yalçın, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ve Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye katılımından dolayı teşekkür eden Akdeniz Sarı Çiçek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Baddal Adanır, bu tür buluşmaları sıklıkla tekrarlamak istediklerini söyledi.

Dernek üyeleriyle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Tütüncü ise gönüllerin birbirine yaklaştığı ölçüde yaşanılan şehirlerin daha güzel olduğunu vurguladı. Başkan Hakan Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarının en çok buna hizmet ettiğini söyledi. Birlikte yaşama iradesi ortaya koymak adına çok anlamlı çalışmalar yapıldığını belirten Tütüncü, katılımın çokluğuyla da bu anlamların daha da derinleştiğinin altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!