Başkan Tütüncü'den özel tur

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncüden özel tur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 12:08

Başkan Tütüncü'den özel tur

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kurucusu olduğu ve 11 bin adet oyuncak envanterine sahip Anadolu Oyuncak Müzesi'nde, ziyaretçilere özel tanıtım rehberliği yapıyor.

Eski Dokuma Fabrikası'nın kreş binasında hizmete giren Anadolu Oyuncak Müzesi'ni ziyaret edenler, bazı günler Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü rehberliğinde müzeyi geziyor. Başkan Hakan Tütüncü, kurucusu olduğu müzenin ziyaretçilerine özel tanıtım rehberliği de yapıyor. Başkan Tütüncü, bu özel turlarda ziyaretçilere müze, müze alanı ve eserler hakkında bizzat kendisi bilgi veriyor.

5 AYDA 220 BİN ZİYARETÇİ

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'nün tanıtım rehberliğindeki son müze turu, anılar odasıyla başladı. Piyona-ahşap, masalcı nine, temel reis, garaj, istasyon, sınıf, yapboz, Fatoş Oyuncaklar, peluş oyuncaklar, esnaf sokağı, Anadolu Oyuncakları, Kaleiçi Sokağı ve Oyuncak Tarihi salonlarında devam eden tur, iki vagonlu elektrikli mini tren yolculuğuyla sona erdi. Başkan Hakan Tütüncü, yaklaşık 3 saat süren müze turunda 15 salonda, 15 ayrı temada ve 74 vitrinde sergilenen 11 bin oyuncak hakkında bilgi verdi.

KÜLTÜR VE EĞİTİM MEKANI

Başkan Tütüncü, “Anadolu Oyuncak müzemiz, her yaştan hemşehrimizin dikkatini çeken özel bir kültür ve eğitim mekânı oldu. Akşamları sıklıkla ziyaretçilerimize özel rehberlik yapıyorum" dedi. Tütüncü, bir öğrenme, eğlenme, oynama ve ailece buluşma alanı olan müzeyi Ekim 2017'de hizmete açtıklarını, bugüne kadar 220 bine yakın kişinin ziyaret ettiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!