Başkan Tütüncü: Kepez spor şehri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü: Kepez spor şehri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 12:12

Başkan Tütüncü: Kepez spor şehri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkan Hakan Tütüncü, yaz dönemi spor okulunda 2 bin 500 öğrenciye spor eğitimi verdiklerini belirterek, "Kepez artık spor şehri haline geldi" dedi.
Kepez Belediyesi'nin, ücretsiz 8 ayrı branşta düzenlediği yaz dönemi spor okullarında binlerce çocuk, modern tesislerde, uzman antrenörler eşliğinde eğitimi alıyor. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Adnan Menderes Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'ndaki yüzme, Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki sentetik çim sahasındaki futbol, kulüp tesislerindeki 4 ayrı korttaki tenis, Turgut Özal Spor Salonu'ndaki basketbol, voleybol ve tekvando branşlarındaki antrenmanlarını izledi.
Çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden, antrenörlere başarılar dileyen Tütüncü, spor okulunun tüm öğrencilerine Expo bileti hediye etti. Çocuklarla ziyaret anısına fotoğraf çektiren Tütüncü, "Antalya'nın en kaliteli ve nitelikli spor okullarını öğrencilerimizle buluşturacağız, diye yola çıkmıştık. 8 yıldır bu hedefimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.
ÇOCUKLARIN KİŞİLİĞİNE DE YATIRIM
Spor okulunda öğrencilere sadece sportif beceri kazandırmadıklarını, sağlıklı beslenme ve aile içerisinde karşılaştıkları bir takım problemleri çözebilmeleri konularında da yardımcı olduklarını aktaran Başkan Tütüncü, "Çocuklarımızın, değerlerini iyi bilen, vatanını, milletini seven bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalar yapıyoruz" dedi.
SPOR ŞEHRİ KEPEZ HEDEFİ TAMAM
Başkan Hakan Tütüncü, insana yatırım noktasında akılcı bir çalışmayı, özveriyle sürdürdüklerine dikkati çekti. Yaz okullarında 2 bin 500 öğrencinin modern tesislerde eğitim aldığını aktaran Tütüncü, "Profesyonel ligdeki futbol takımımızın antrenörü, transfer yapmıyoruz, alt yapımızdan oyuncu alıyoruz, diyorsa o zaman tam anlamıyla Kepez'in spor şehri haline geldiğini ifade etmek isterim" dedi.
Ziyarete Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!