Başkan Tütüncü İletişim Fakültesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü İletişim Fakültesinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 15:36

Başkan Tütüncü İletişim Fakültesi'nde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi'nin konuğu oldu.

AÜ İletişim Fakültesi'nde, 'Yerel Yönetim ve Halkla İlişkiler' konulu konferansta öğrenciler ile bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal medya kullanımı, siyaset serüveni, halkla ilişkiler ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve Youtube kanalı bulunan Hakan Tütüncü, öğrencilerden bu konu ile ilgili gelen soruya, "Youtube dünyanın en çok kullanılan ikinci arama motoru. Çok yakın bir sürede insanların televizyon değil Youtube'u izleyeceklerini düşünüyorum. Youtube, halka ulaşmak isteyen siyasetçilerin başvurduğu bir yöntem oldu" diye yanıt verdi.

Yerel yönetimlerde halkla ilişkilerin ne kadar uygulandığı konusuna değinen Hakan Tütüncü, “Bu konuda toplumun biraz daha bilinçlenmesi gerektiğine inanıyorum. Türkiye'de çok fazla halkla ilişkiler mezunu var. Bu arkadaşlarımızın iş bulabilmeleri için farklı olmaya gayret ederek, çok çalışmaları gerekiyor. Unutmayalım ter kokmayan hiçbir başarıdan söz edilemez. dedi.

Başkan Tütüncü, İletişim Fakültesi öğrencilerine kendi seslendirdiği Anadolu Oyuncak Müzesi tanıtım filmini izleterek değerlendirme yapmalarını da istedi. Eleştirilere her zaman açık olduğunu söyleyen Başkan Tütüncü, “Fikirlerin çarpışmasından hakikat güneşi doğacağına inanmışımdır her zaman" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, karşılıklı sohbet ve söyleşi havasında geçen konferans sonunda salondaki katılımcılara ücretsiz Anadolu Oyuncak Müzesi biletleri dağıtarak ziyaret etmelerinden memnun kalacağını belirtti.

Konferans, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan'ın Hakan Tütüncü'ye teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!