Başkan Tütüncü esnafla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü esnafla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 12:06

Başkan Tütüncü esnafla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Esnaf Buluşması' kapsamında bu hafta Teomanpaşa Mahallesi esnafını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, önce mahalle sakinleri ve esnafla kahvaltı yaptı, ardından istek ve önerilere kulak verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf buluşması kapsamında, ilçedeki esnafı tek tek geziyor. Başkan Hakan Tütüncü'nün bu haftaki durağı Teomanpaşa Mahallesi oldu. Belediye meclis üyeleri, bürokratları, mahalle muhtarı ve Ak Parti Kepez Teşkilatı üyeleri ile güne esnaf ziyaretiyle başlayan Başkan Tütüncü, kahvaltısını da Teomanpaşa sakinleriyle birlikte yaptı. Başkan Tütüncü, kahvaltının ardından Teomanpaşa'da bulunan esnafı tek tek ziyaret etti.

'EL BİRLİĞİ İLE DAHA GÜZEL BİR KEPEZ'

Başkan Tütüncü, esnafın istek ve dileklerini de dinledi. Başkan Tütüncü, esnaf ve vatandaşların hizmetlerle ilgili istek ve sorunlarını da not alarak, en kısa sürede çözüme kavuşturulması sözünü verdi. Esnaf ve vatandaşlardan gelecek her türlü öneriye açık olduklarını dile getiren Tütüncü, esnaf dostu bir belediye olduklarını, el birliği ile Kepez'i daha iyi, daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!