Başkan Tutal'a şehit ve gazi ailelerinden teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tutala şehit ve gazi ailelerinden teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 09:23

Başkan Tutal'a şehit ve gazi ailelerinden teşekkür plaketi

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA) - TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt ve şehit aileleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Söğüt ve beraberindekiler başkan Tutal'a yapılan yeni dernek binası ve kendilerine göstermiş olduğu destek ve ilgiden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Kamu yararına hizmet veren derneklere imkanları  ölçüsünde destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Adı üstünde Şehitlik Parkıydı isabetli oldu. Sizler tarafında kullanılacak. Yaptığımız çalışma bir ve ya iki ilde belediyeler tarafından yapılmış. Türkiye genelinde ilçelerde bir ilk. İyi günlerde kullanın. Sizler canlarınızı, ciğerlerinizi evlatlarınızı, gazilerimiz ise organlarını bu vatan için feda ettiler, edilmeye de devam ediyor. Bizlerinde bu noktada destek olması, fedakarlık yapması şart. Görevimizi yapıyoruz" dedi.

ASKERİMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Türkiye’nin stratejik öneme sahip bir bölgede olduğunu belirten Başkan Tutal “Bu toprakların bedelini ödediğimiz için vatan diyoruz. Bedeli ödenmese topraktır. Vatan edindik. Asırlardır buradayız. Güzel ve stratejik bir yer herkesin gözü var. Terör olayları ile Suriye'yi zorladılar. Fakat o kapıdan giremeyince arka kapıdan zorlayarak girmeye çalışıyorlar. Allah'ın izniyle bu milletin milli ve manevi duyguları hala ayakta. Askerlerimizin bu vatan için verdikleri mücadele ortada. Kuzey Irak'tan, Suriye'den yaralanarak geliyor, iyileşiyor tekrar aynı bölgeye gidiyor. Askerimizi tebrik edip kutlamak az bile kalıyor” dedi.

Şehit ve gazi ailelerine verdiği hizmetten dolayı Başkan Tutal'a teşekkür eden Dernek Başkanı Söğüt  “Bize çok güzel bir hizmet verdiniz. Şehit ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Türkiye'de ilk defa yapılmış bir proje. Emek verdiniz. Size ve çalışanlarınıza vermiş olduğunuz hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

22 yıl önce eşi şehit olan Fatma Söyler ise şunları söyledi. “İki kızım var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burayı bizim için düzenledi. Çok güzel olmuş eline sağlık. Kendisine hayırlı çalışmalar diliyorum"

İç Güvenlik Gazisi Ahmet Şen" Türkiye'de sayılı projelerden birine imza atılıyor. 30 şehit kardeşimizin her birini ay yıldızla temsil ediliyor. Proje tamamlandığı zaman herkezi bekliyoruz. Mekanımız herkese açık. Teşekkür ediyorum Seydişehir Belediyemiz ve çalışanlarına" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!