Başkan Tutal, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tutal, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 16:33

Başkan Tutal, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR, (Konya) (DHA)- SEYDİŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2018-2019 eğitim öğretim yılında ders başı yapan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yahya Koca, protokol üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören Alüminyum İlkokulu bahçesinde devam etti.
2018-2019 eğitim öğretim yılında ders başı yapan öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Mehmet Tutal, "Milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikimle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir.  Çağdaş ve gelişmiş ülkeler arasında yerimizi almak için yüksek kaliteli eğitim öğretim hizmetleri vermek ve bunun gayreti içerisinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 yılı eğitim öğretim yılını kutluyor, ders başı yapmış öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum."dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!