Başkan Tutal, Kesecik’te Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tutal, Kesecik’te Vatandaşlarla Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 12:30

SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL, KESECİK MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK SOHBET ETTİ.

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kesecik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kesecik Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Tutal, beraberinde birim müdürleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Tutal, mahalledeki eksiklikler ve yapılabilecekler noktasında yerinde tespitlerde bulunarak gerekli çalışmalar için talimatlar verdi.
Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Tutal, bütün mahallere eşit hizmet götürmek amacı ile çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Mevcut olan sorunları mahallere giderek yerinde gözlemlediklerini ifade eden Başkan Tutal, "Mahallerimize birim müdürlerimizle birlikte giderek mevcut sorunlarını, mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerinden dinliyor, sorunları yerinde gözlemliyoruz. Mahallelerimizi güzelleştirmek adına yapılacak çok şey var. Bunun için buradayız. Vatandaşlarımızla görüşerek onlarla birlikte oluyor, fikirlerini alıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız memnun kalıyor. Eksiklikleri yerinde çözüme ulaştırıyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Kesecik Mahallesine yaptığı ziyaretlerden memnun kaldıklarını ifade eden mahalle sakinleri Başkan Tutal’a teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!