Başkan Türkmen, karne sevincine ortak oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türkmen, karne sevincine ortak oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 16:52

Başkan Türkmen, karne sevincine ortak oldu

Haberin Devamı

AKÇAABAT(Trabzon)(DHA) - Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Hakkı Altntaş Ortaokulu'ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Hakkı Altıntaş Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen karne törenine Kaymakam Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Öğrencilere iyi tatiller dileyen Kaymakam Soner Şenel, “Eğitim ve öğretim dönemi boyunca çok çalışarak, başarılı oldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Yaz tatilinde yeni eğitim ve öğretim dönemi için güzelce dinlenin, bol bol oynayın, gezin ve dolaşın” dedi.

Çocukların Türkiye’nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şefik Türkmen öğrencilere seslendi, “Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. İyice dinlenin ve yeni döneme hazırlanın. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar, bilim adamları sizlerden çıkacak” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!