Başkan Türel turizm için Avrupa'da

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türel turizm için Avrupada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 12:52

Başkan Türel turizm için Avrupa'da

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizmci heyetiyle Avrupa'da farklı şehirleri gezerek turizm için çağrıda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, heyetle birlikte turizm için Avrupa'ya çıkartma yaptı. Geçen yıl 5 farklı ülkede temaslarda bulunarak Antalya'ya davette bulunan Türel, bu yıl da belediye bürokratlarının yanı sıra, turizmciler Yusuf Hacısüleymanoğlu, Yaşar Döngel, Ahmet Barut, Sururi Çorabatır, Hakan Duran gibi isimler de Almanya'da Hamburg ve Frankfurt, Hollanda'da ise Amsterdam'da temaslarda bulundu.

BİR FİNCAN KAHVENİN HATIRI İÇİN

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi Milli Heyet Başkanlığı görevini de yürüten Menderes Türel, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yunanistan'ın başkenti Atina'da konsey üyelerine 'hukuk ve demokrasi' dersi verdi. Ardından kendisine katılan heyetle birlikte Frankfurt'a geçen Türel, medya temsilcileriyle bir araya geldi. Temaslarında Antalya'yı anlatan Başkan Türel, 'bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var' diyerek ziyaret ettikleri kişilere fincan takımı hediye etti. Frankfurt'un ardından Hamburg'a geçen heyet, burada da turizm konusunda çalışan gazetecilerle bir araya gelerek, Antalya'nın tanıtımını yaptı. Başkan Türel heyetle birlikte Amsterdam'a geçerek turizm faaliyetlerine katkı sunacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!