Başkan Türel, taksici esnafıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türel, taksici esnafıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 14:09

Başkan Türel, taksici esnafıyla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde taksicilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, merkezdeki taksi duraklarını daha çağdaş, modern ve konforlu hale getireceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, otogarda hizmet veren taksi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Türel, yeni otogar projesini ve hizmetlerini anlattı, referandum süreciyle ilgili bilgi verdi. Antalya'nın çok hızlı değiştiğine dikkati çeken Başkan Türel, "Bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyoruz" dedi.

YENİSİ BİTMEDEN TAHLİYE YOK

Büyüyen Antalya'nın ihtiyaçlarına cevap vermek üzere otogarın yenilemesinin ve taşınmasının söz konusu olduğunu belirten Başkan Menderes Türel, yeni otogar tamamlanana kadar taksicilerin mevcut yerlerinden çalışmaya devam edeceğine değindi.

DURAKLAR YENİLENECEK

Şoförler ve Otomobilciler Odası'yla Antalya merkezdeki taksi duraklarının yenilenmesi projesi hazırladıklarını kaydeden Türel, "Çok daha çağdaş, modern, konforlu, taksici esnafının ihtiyacını gören bir taksi durağı yenilemesi çalışması yapacağız. Artık yıkıntı, döküntü o barakalardan oluşan o taksi duraklarını da inşallah Antalya'da tarihe kavuşturacağız. Yeni otogarda sizlere 5 yıldızlı otel konforunda durak yapacağız" dedi.

Başkan Türel, 16 Nisan'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili sandık başına gidileceğini hatırlatarak referandum süreci hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!