Başkan Türel Mehmet'e verdiği sözü tuttu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türel Mehmete verdiği sözü tuttu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 11:23

Başkan Türel Mehmet'e verdiği sözü tuttu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, annesinin tedavi masraflarını sarma yaparak karşıladığı serebral palsi (beyin felci) hastası 8 yaşındaki Mehmet Ercan Sönmez'e verdiği sözü tutarak, özel engelli aracı hediye etti. Türel, bizzat kendisinin teslim ettiği yeni aracıyla Mehmet'i parka götürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hasta oğlunun tedavisi için yaprak sarması yapıp satan anne Semra Sönmez'i Çankaya Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Başkan Türel, beyin felci hastası Mehmet'e rahatlıkla gezebileceği özelliklere sahip bir araç sözü verdi. Aileyi ikinci kez ziyaret eden Türel, Mehmet'e güvenli bir şekilde dışarı çıkıp gezebileceği özelliklerde bir araç hediye etti. Klozet uyumlu, yemek masası bulunan, sırt kısmı tam yatabilen, kol ve ayak koyma yerleri olan, katlanabilir özellikli engelli aracına kavuşan Mehmet ve ailesi büyük mutluluk yaşadı. Başkan Türel, Mehmet'i yeni aracıyla dışarı çıkararak, oturduğu sitenin bahçesindeki parka götürdü.

KENDİM TESLİM ETMEK İSTEDİM

Mehmet'i ve annesi Semra Sönmez'i daha önce de ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Türel, “O ziyaretimizde de ona özel üretim çok rahatlıkla gezebileceği bir araba hediye etme sözü vermiştik. Aslında araç geleli birkaç gün oluyor. Kendim özellikle teslim etmek istedim. Yoğun programımda fırsat buldum ve arabayı teslim etmeye geldim. Mehmet de çok mutlu görüyorsunuz. Artık o çok rahatlıkla istediği her yere annesi ile birlikte gidebilecek" dedi.

ENGELLİ PLAJI AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı'nda hazırladığı Engelliler Plajı'nın açılışını da yapacaklarını belirten Menderes Türel, “Pazartesi günü Engelli Plajı'nın resmi açılışı var. Mehmet'i Engelli Plajı'na davet ediyoruz. Mehmet inşallah denize de girecek. Son sağlık raporları da fevkalade iyi gelmiş. Sağlığı ile ilgili iyi haberlerini öğrendik. Dolayısıyla çok mutluyuz. Ona da Allah'tan acil şifalar ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

BENİM OĞLUM ÇOK MUTLU

Mehmet'in yeni arabasının gelmesiyle çok mutlu olduklarını dile getiren anne Semra Sönmez, “Arabamızın alındığını duyunca çok mutlu olduk. Başkanımızın bizzat kendisinin teslim etmesi bizi ayrıca sevindirdi ve gururlandırdı. Oğlumla dışarı çıkamıyorduk. Artık her yeri çok rahatlıkla gezeceğiz. Mehmet odasına kapanmaktan kurtuldu. Bize her türlü desteği sağlayan ve yalnız bırakmayan başkanımız Menderes Türel ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Oğlum çok mutlu oldu. Sizler de mutlu olun" dedi.

Mehmet de, kendisini parka götüren Başkan Türel'in "Mutlu musun" sorusuna "Evet" diye yanıt vererek destekleri için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!