Başkan Tural güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tural güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 13:22

Başkan Tural güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan seçimde mevcut başkan Ahmet Tural güven tazeledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurula Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, Ticaret İl Müdürü Özcan Kesmen, oda başkanları, çevre illerin kredi ve kefalet kooperatifi başkanları ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu yaptı. Göreve geldiklerinde 1 milyon 540 bin lira olan kredi plasmanını 10 yılda 44 milyon liraya çıkardıklarını belirten Ahmet Tural, takip oranının ise yüzde 5 oranında olduğuna dikkat çekti. Tural, “Bu da ortaklarımızın yani Ispartalı esnaf sanatkarın borcuna ne kadar sadık olduğunun bir göstergesidir. Şu an itibari ile 500 bin lira limitli 10 yıl vadeli olan işyeri edindirme kredisine müracaat eden esnaf ve sanatkarlarımıza kısa sürede kredileri kullandırma gayretindeyiz. Aynı zamanda 500 bin TL limitli 5 yıl vadeli olan sıfır araç edinme kredisine müracaat eden esnaf ve sanatkarlarımıza kredilerini sorunsuz olarak kullandırarak yeni araç almalarını sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz. İşletme kredisi limitimizde kooperatifimiz 1. grup olduğundan dolayı en yüksek limit olan 200 bin liradır" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut Başkan Ahmet Tural yeniden bu göreve seçilerek güven tazeledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!