Başkan Tuna'dan, şampiyon sporcu Gök'e destek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tunadan, şampiyon sporcu Göke destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 10:22

Başkan Tuna'dan, şampiyon sporcu Gök'e destek

Haberin Devamı

MERSİN'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İtalya’nın Milano kentinde 86 ülkenin katılacağı 1'nci Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasında Türkiye'yi temsil edecek olan Escrima Sporcusu Personeli Serkan Gök'ü makamında kabul ederek başarılar diledi.

2014-2016 yılları arasında Arnis Kali Escrima Sporu’nda Türkiye Şampiyonu ödülünü alan Toroslar Belediyesi Personeli Serkan Gök, 25-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek ve 86 ülkenin katılacağı müsabaka öncesi Başkan Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Uluslararası müsabakaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Gök, Türkiye'yi ve Mersin'i temsil edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, İtalya’dan iyi bir sonuçla döneceklerinin sözünü verdi.

Başkan Tuna da personeli Serkan Gök’e müsabakada başarılar dileyerek, Türk sporcuların Türkiye'yi uluslararası yapılan müsabakalarda temsil etmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek, ''Personelimiz Serkan Gök ile birlikte bir sporcumuzu daha savaş sanatları sporu branşında İtalya'da yapılacak olan şampiyonaya gönderiyoruz. Orada inşallah ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edecekler. İddialı ve özgüveni yüksek olan sporcularımızın bu müsabakadan da şampiyon olarak dönmesini istiyor ve başarılar diliyoruz'' dedi.

MERSİN, (DHA)

İM(AŞ/EŞ) (FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!