Başkan Tuna’dan MGC’ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tuna’dan MGC’ye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 17:28

Başkan Tuna’dan MGC’ye ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – TOROS Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamit Tuna, Mersin Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti.
Başkan Tuna, yaptığı ziyarette MGC Başkanı Turgay Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Cemiyet lokalinde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Tuna, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının kendisine tevdi edildiği belirterek, “Biz de o günün şartlarında her zamanki görev anlayışı içerisinde, 'genel merkezimiz bizi nerede işaret ederse orada dururuz' mantığıyla başımız üstünde yeri var dedik. Büyük bir yük yüklendik. Yüküm çok ağır. Var olan bir yapı, kazanılmış bir belediye. Böyle bir ağırlığı altında ezilmemek için inşallah milletimizin bize vereceği güç ve destekle biz bu işi sonuçlandıracağız" dedi.
2004 yılındaki yerel seçimlerde Toroslar Belediye Başkanı seçildiğini ifade ederek, "2014 yılındaki seçimler öncesinde ise Büyükşehir Başkanlığı’nda aday gösterilmeyi çok istedim. Ancak aday adaylığım sırasında partimiz o günkü şartlarda bu görevin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz'a verildi. Biz de her zamanki görev anlayışı içerisinde, 'genel merkezimiz bizi nerede işaret ederse orada dururuz' mantığıyla başımız üstünde yeri var dedik ve Toroslar'da görevlendirildik. 3 kez girdiğimiz seçimlerde yüzümüzün akıyla çıktık. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de ipi göğüsleyerek, partimizi başarıya taşıyacağız” diye konuştu.
Tuna, konuşmasının ardından MGC Başkanı Demirtaş’a günün anısına fincan takımı hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!