Başkan Tuna: Gelecek, altyapıdan geçer

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tuna: Gelecek, altyapıdan geçer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 15:37

Başkan Tuna: Gelecek, altyapıdan geçer

Haberin Devamı

MERSİN İdmanyurdu alt yapı antrenörleri Toroslar Belediye Başkanı MHP’li Hamit Tuna ile bir araya gelerek üzerinde isminin bulunduğu Mersin İdmanyurdu formasını hediye etti. Toroslar Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette spor için fiziki alt yapının yeterli olması adına Toroslar’da çok önemli tesislerin yapıldığını belirten teknik adamlar, Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, üzerinde isminin bulunduğu Mersin İdmanyurdu forması hediye etti.

'SPORUN GELECEĞİ ALTYAPIDAN GEÇER'
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tuna ise fiziki alt yapının olduğu yerde sportif başarıların daha da arttığını dile getirdiği. Sporun geleceğin alt yapıdan geçtiğini ifade eden Tuna, 13 yıldır görev yaptığı Toroslar’ı tesisleşme anlamında sadece Mersin’de değil, Çukurova bölgesinde de önde olan belediyelerden bir tanesi haline getirdiklerine dikkat çekti.
Kendisinin de uzun bir dönem futbol oynadığını ve halen sporun her branşına ilgisinin olduğunu kaydeden Başkan Tuna, şunları söyledi: "Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacıyla onları spora yönlendiriyoruz. Yaz spor okulları bünyesinde açtığımız futbol, basketbol, atletizm, güreş, yüzme ve tiyatro branşları ile hocalarımız nezaretinde istedikleri spor aktivitesine katılmalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda seçtiğimiz sporcuların kendi spor kulübümüzde ya da diğer spor kulüplerinde yer almalarını sağlayarak, öne çıkmalarına gayret ediyoruz. Hedefimiz alt yapıyı güçlendirmek ve başarılı oyuncular yetiştirmektir. Belediye olarak Mersin İdmanyurdu’na her zaman destek vermeye hazırız. Alt yapıda yetişen sporcularımızın ileride Mersin İdmanyurdu forması giyebilmesi ve transfere gerek kalmadan kentimizin güzide takımında yer almaları en büyük arzumuzdur. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras kulübümüze destek çıkmaktır." 

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!